2.10.2016 FK Rajec - TJ SNAHA Zborov nad Bystricou 3:0

Autor: Miroslav Bros, 02.10.2016
2.10.2016 FK Rajec - TJ SNAHA Zborov nad Bystricou 3:0
Víkend priniesol štyri výhry futbalistov Rajca nad Zborovom nad Bystricou
Uplynulý víkend sa niesol na futbalovom ihrisku v Rajci v znamení súboja FK Rajec proti futbalistom TJ Snaha Zborov nad Bystricou. Vzájomné zápasy odohrali počas jedného víkendu proti sebe všetky kategórie oboch klubov čo nie je častým javom.
V sobotu boli úspešnejší žiaci Rajca, ktorí si na svoje konto pripísali dve víťazstvá. Starší žiaci porazili Zborov jednoznačne 6:0, keď sa presadili dvakrát Kamil Náležinský a Vladimír Komorovský a po góle pridali Michal Hudek a Matej Škorvánek. Tesnejším výsledkom sa skončil nasledovný súboj mladších žiakov, ktorí nevyužili množstvo príležitostí na skórovanie a tak bol výsledok otvorený až do samotného záveru. Aj v tomto zápase však napokon uspel Rajec a mladší žiaci si pripísali tesné víťazstvo 2:1 po góloch Mateja Martinku a Danky Golierovej, za hostí sa presadil Samuel Jedinák.
V nedeľu pokračovali súboje Rajca so Zborovom najskôr zápasom dorastencov a všetko vyvrcholilo zápasom V.ligy mužov. Dorastenci, ktorí opäť bojujú o čelné priečky v tabuľke nepripustili prekvapenie na svoj účet a zápas kontrolovali počas celého priebehu. Výsledková tabuľa po záverečnom hvizde rozhodcu ukazovala stav 4:1 v prospech domáceho mužstva. Gólmi sa o to postarali Samuel Dubeň, ktorý zaznamenal dva presné zásahy, Peter Cúg a Andrej Vereš. Za hostí výsledok už za stavu 4:0 korigoval Erik Podmanický.
Na tieto výsledky chcelo nadviazať taktiež áčko Rajca ...viac informácií - celý článok