Autor: Miroslav Bros, 31.01.2015
č. 1/2015
V DOMOVE VĎAKY SA OSLAVOVALO
 
    V predvianočnom zhone, keď to v niektorých rodinách gradovalo s prípravou Vianoc, v Domove vďaky vládla príjemná atmosféra, spojená s oslavou narodením najstaršej občianky mesta Rajec pani Anny Vráblovej, ktorá sa dňa 23.12.2014 dožila v dobrom zdraví krásnych stých narodenín.
     Milá útla pani s úsmevom na tvári vítala svojich gratulantov, medzi ktorými nechýbal ani primátor mesta Rajec Ing. Ján Rybárik a predseda sociálno-zdravotnej komisie Mgr. Peter Hanus. S hudobným darčekom oslávenkyňu pozdravili členky Jednoty klubu dôchodcov v Rajci. Milej jubilantke želáme, aby ešte dlho žila medzi nami, obdarovaná zdravím a obklopená láskou a porozumením svojich blízkych.
                                                                                                                Ľubica Cesneková, MsÚ Rajec
                                                                                                                       2x foto: Katarína  Kalmová
V predvianočnom zhone, keď to v niektorých rodinách gradovalo s prípravou Vianoc, v Domove vďaky vládla príjemná atmosféra, spojená s oslavou narodením najstaršej občianky mesta Rajec pani Anny Vráblovej, ktorá sa dňa 23.12.2014 dožila v dobrom zdraví krásnych stých narodenín. V predvianočnom zhone, keď to v niektorých rodinách gradovalo s prípravou Vianoc, v Domove vďaky vládla príjemná atmosféra, spojená s oslavou narodením najstaršej občianky mesta Rajec pani Anny Vráblovej, ktorá sa dňa 23.12.2014 dožila v dobrom zdraví krásnych stých narodenín.
späť