Novú výzdobu vianočného stromčeka na námestí v Rajci podporili aj sponzori

 

Novú výzdobu vianočného stromčeka na námestí v Rajci podporili aj sponzori

 

Po niekoľkých rokoch Mesto Rajec muselo pristúpiť k obmene vianočnej výzdoby centrálneho vianočného stromčeka na námestí, čo však bolo v aktuálnej neľahkej situácii zaťažujúce pre už tak napätý mestský rozpočet.

Preto vedenie mesta pristúpilo k hľadaniu alternatívnych možností financovania a keďže takáto výzdoba sa kupuje raz za niekoľko rokov, mala by byť na určitej kvalitatívnej aj estetickej úrovni.

„Som naozaj nesmierne potešený, že Mesto Rajec má aj v zložitej pandemickej situácii partnerov, o ktorých sa vie oprieť, a sú ochotní podať pomocnú ruku, čo občania nášho mesta určite ocenia“, vyjadril sa primátor mesta Rajec Milan Lipka.

Primátor mesta taktiež ďakuje za finančný príspevok z Komunálnej poisťovne, a. s. Vienna Insurance Group Bratislava vo výške 900,- Eur.

Finančný príspevok zo Severoslovenských vodární a kanalizácií, a. s. Žilina predstavuje sumu 500 Eur, rovnakou sumou sa podieľala aj domáca rajecká spoločnosť Bineko, spol. s r. o.

„Vianočný stromček spája rodiny, v tomto prípade spojil viaceré spoločnosti a Mesto Rajec pre spoločnú vec", doplnil primátor mesta.

 

 

V Rajci dňa 14. 12. 2020

 

                                                                                                           Ing. Milan Lipka

                                                                                                        primátor mesta Rajec

Logo SEVAK

 

 

 

Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa