RAJECKÍ DORASTENCI V NORIMBERGU
Norimberg, 21.-23. august 2014
V 2. ročníku súťaže „Zápas v Norimbergu“, organizovanej Žilinským večerníkom, Kysuckým večerníkom, Marekom Mintálom a SAD Žilina, naši dorastenci získali najviac hlasov (4072).
Po jedenástich hodinách príjemnej a bezproblémovej cesty nás privítal ranný Norimberg. Prezreli sme si múzeum 1. FC Norimberg, a potom nasledovalo stretnutie s Marekom Mintálom. V sprievode tejto futbalovej legendy sme si všetci pozreli štadión 1. FCN, kde Marek odohral deväť sezón a stal sa tu trikrát najlepším strelcom súťaže. Popoludní sme odohrali priateľský zápas so svojimi rovesníkmi. Vo večerných hodinách sme si prezreli nádherné historické centrum a na druhý deň nás čakala ešte prehliadka ZOO a hlavný bod programu, zápas 2. Bundesligy 1. FCN – Frankfurt. Bol to pre všetkých krásny športový a kultúrny zážitok, po ktorom už nasledovala cesta domov.
Za celé družstvo sa chceme poďakovať Marekovi Mintálovi, ktorý nám pripravil vynikajúci program, ale aj sponzorom za finančnú pomoc, bez ktorých by sme sa tam nedostali. V prvom rade podnikateľke p. Grupáčovej z Rajeckých Teplíc a primátorovi mesta Rajec Ing. Jánovi Rybárikovi.
Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa