Svadba - divadelné predstavenie

Ochotinicke divadlo KOžkár pri MsKS vás pozýva na divadelné predstavenie Svadba
 
Kožkár nacvičil Svadbu od Štepku

   Už niekoľko rokov pôsobí pri Mestskom kultúrnom stredisku Rajec ochotnícky súbor Kožkár, ktorý sa nám predstavil už niekoľkými divadelnými hrami. Posledným ich počinom sa stalo naštudovanie divadelného predstavenia od Stanislava Štepku Svadba. Hra Svadba je humorná diagnóza súčasníka, jeho maličkých obzorov, vegetujúceho konzumu života a zároveň z nej vanie smútok, nostalgia nad premrhanými životmi, ktoré neprinášajú nič pozitívneho ani pre spoločnosť, ani pre „hrdinov“ samotných.

   Smutno-trpkú komédia prilákala v nedeľu 5. mája do kultúrneho domu viac ako stovku divákov, ktorí sa na tejto hre výborne zabávali. Amatérske herecké výkony divadelníkov všetkých nadchli. V predstavení sa nám prestavili: Jozef Rybár (Hricišák), Tibor Trnovszký (čašník Milan), Kristína Cesneková (nevesta), Peter Pekný (ženích), Marian Fusko (svedok Sýkora), Peter Jakubík (Tóth), Lucia Dubcová (Marika) a Anna Dratnalová (Anička). Divadelné predstavenie opäť vzniklo pod režisérskou taktovkou Evy Peknej.

Šzá;       Foto:  E. Pekná a Ján Rybár

Oficiálna stránka mesta Rajec, Mestský úrad Rajec, Námestie SNP 2/2, 01501 Rajec, IČO: 00321575
Identifikácia správcu obsahu a prehlásenie o prístupnostiPodmienky pre použitieImplementáciaIdentifikácia technického prevádzkovateľa